Huawei Mate Reparatie

Is uw Huawei Mate aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij A-Mobile te Hasselt bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Huawei Mate. De meeste reparaties voor de Huawei Mate voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Huawei Mate ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Huawei Mate natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 17.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Huawei Mate geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Huawei Mate niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Huawei kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Huawei reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Huawei Mate voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Huawei Mate.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Huawei Mate direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Huawei kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Hasselt.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Huawei Mate? Dan bent u bij A-Mobile te Hasselt op het juiste adres!