Sony Xperia Tablet Reparatie

Is uw Sony Xperia Tablet aan reparatie toe? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal? Bij A-Mobile te Hasselt bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Sony Xperia Tablet. De meeste reparaties voor de Sony Xperia Tablet voeren wij binnen 30 minuten voor u uit.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Sony Xperia Tablet ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Sony Xperia Tablet natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 17.00 nog terug naar u toe op!

Op alle reparaties voor de Sony Xperia Tablet geven wij 6 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Sony Xperia Tablet niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Sony kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Sony reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Sony Xperia Tablet voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Sony Xperia Tablet.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Sony Xperia Tablet direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Sony kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Hasselt.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Sony Xperia Tablet? Dan bent u bij A-Mobile te Hasselt op het juiste adres!